ladda ner från webb tv

Ladda ner filmer från Webb TV

OBS! Vissa sidor går inte längre att ladda ner från. Svt-play är en av dessa. (19-04-2017)Swefilmers administratör Ola Johansson riskerar att få 2 års fängelse, ej 15 år som det påstås i diverse sociala kanaler. För att hedra skaparen av sajten och stödja fri internet som jag alltid ha gjort på ett eller annat sätt lär jag ut tekniker för att ladda ner filmer från olika Tv kanaler gratis. Här är mitt första bidrag där du kan lära dig hur man laddar ner filmer från Webb TV. Dela gärna artikeln till bekanta och vänner som också värdesätter tillgång till fri ocensurerad okontrollerad möjlighet till fritt internet!

Att ladda ner filmer, Webb tv från olika källor som t.ex. Aftonbladet-TV, Discovery, Disney Junior, Expressen-TV, Filmarkivet, Fotbollskanalen, Kanal5-play, NRK-TV, TV3-play, TV4-play, TV6-play, TV8-play, UR-play, VGTV, Vimeo, Youtube har aldrig varit enklare. Till skillnad från Netflix som använder sig av Microsoft Silverlight så går det ännu inte (vad jag känner till) att ladda ner filmer från Netflix utan det är endast genom streaming som innebär att innehållet hämtas av Silverlight (Microsofts motsvarighet till flashspelare) som avkodar och presenterar filmen i din skärm.

Programmet som man måste använda för att kunna ladda ner webb tv heter Pirateplayer och finns för gratis nedladdning på Pirateplayer och stödjer Windows, Mac OS och Linux system. Programmet har öppen källkod och är fri från trojaner och virus. Men för att vara på den säkra sidan gör en extra kontroll via virustotal.com eminenta webbtjänst.

Viktigt
Tänk på att ladda ner filmer från Webb Tv endast för privat bruk då all typ av vidare distribution av filmer är olagligt och förbjuden. Med det sagt inte olagligt att hänvisa eller skriva hur man går tillväga och använda filmerna från Webb tv för personligt bruk. Som sista notis innan jag berättar hur man gör så vill jag uppmana alla som använder sig av programmet att ge programmets konstruktörer extra kredit för sitt utmärkta arbete med utvecklingen och uppdatering av programmet. Kontakta gärna ägaren till sidan Jacques de Laval (jacques[snabel-a]pirateplay.se) och tacka honom med ett mail eller en flattr insättning.

Så här börjar man

Ladda ner (Om sajten av någon anledning inte fungerar för att ladda ner, kontakta mig) och installera programmet som du hittar på ovanstående länk under menyn Installera. Välj rätt operativsystem (Windows i vårt exempel) och ladda ner programmet. Jag förklarar endast hur man gör detta i Windows.
Starta Pirateplayer programmet. Jag kommer att visa hur man laddar ner en valfri film från SVT play som exempel.

1.

pirateplayer steg 1
Så här ser programmet ur när man startar den. nummer 1 är ett fält där du klistar in urlen och 2 är vilken webb tv du önskar att ladda ner från. I vårt fall väljer vi SVT play enligt bild nedan. Till vänster om programmet finns två val. Bläddra och nedladdningar. Du ska trycka på bläddra.

2.

pirateplayer steg 2
Tryck på program knappen (1) och sedan på dokumentär (2). Du kan naturligtvis välja vad du vill. Detta är bara ett exempel.

3.

pirateplayer steg 3
Markera urlen i urlfältet, högerklicka sedan och välj kopiera.

4.

pirateplayer steg 4
Se till att du fortfarande är på bläddra fliken (1). Klistra in urlen i urlfältet (2). Och välj hämta (3). Namnge filen (4) och se till att kvalitet (5) är det högsta värde. Sedan är det bara att trycka på starta nedladdning (6) och programmet börjar nedladdningen av webb TV.

5.

pirateplayer steg 5
På vänster sida av programmet ska du klicka på nedladdningar. Här kan man se alla filer som man laddar ner från Webb TV. Man kan ladda ner flera webb tv filmer åt gången. När nedladdningsförloppet är på 100 % är din film färdig för att avnjutas.Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem