vallhamra torg 2014

Kontaktuppgifter

SMS:a mig gärna så ringer jag upp så snart jag kan! Bästa tiden att nå mig via telefon är mellan kl 10.00-14.00 och kvällstid mellan kl 18.00-21.00. Tänk på att jag arbetar heltid med andra saker och jag kan inte alltid svara direkt.

Ditt sms bör innehålla följande svar på frågor. Nedan har du en checklista på vad ditt sms bör innehålla för att hjälpa mig identifiera problemet och ge dig bästa råd när vi pratar i telefon.

Ring: 0702-261090
 1. Vad har jag för dator? (Jag har endast datorsupport på Pc datorer)
  Stationär Pc dator
  Bärbar Pc dator

 2. Hur gammal är min dator?
  Ny
  1 år
  2 år
  3 år
  äldre än 4 år

 3. Vad har jag för operativsystem?
  Windows XP
  Windows Vista
  Windows 7
  Windows 8
  Windows 10
  Vet ej

 4. Hur mycket arbetsminne (ramminne) har min dator
  2 GB
  4 GB
  Mer än 4 GB
  Jag vet inte.

Detta räcker, resten tar vi på telefon.

Adressuppgifter
Robert Eriksson
Ljungkullen 18
43366 Sävedalen

Skicka e-post

Du kan även skicka e-post till mig för att ta kontakt men jag svarar inte på supportfrågor via e-post eller telefon. Jag har skrivit några viktiga hjälp artiklar som du kan läsa om olika datorproblem här. Jag svarar naturligtvis på frågor om pris på datorsupport.
Eftersom kunder kommer till mig med sina datorer är det en fördel för dig att du bor nära eller i Partille, Göteborg, Sävedalen. Fjärrsupport (jag kopplar in mig i din dator) är endast för mina befintliga kunder som jag redan har träffat och känner och är endast för akuta datorproblem.
För ensamboende äldre med funktionshinder

Vi förstår att det kan vara mycket svårt att ta sig ut till oss och få datorservice / datorsupport. Vi kommer hem till dig istället. Anslutningsavgiften (avgiften för att komma till dig) inom Göteborgs och Partille kommun halveras vid sådan omständighet. Tänk på att du som pensionär kan få hjälp med din dator via pensionärspolen. Pensionärspolen erbjuder varierande tjänster inom olika branscher, även inom datorbranschen i Göteborg ( huvudkontoret), Malmö och Stockholm. Kontakta Pensionärspolen här: 031-83 69 59. Vi kan dock inte garantera att ditt datorproblem blir löst då vi inte samarbetar eller vet vad för kunskaper Pensionärspolen har.Hitta till Datorproblem
karta vallhamra torg

Om Datorproblem.org

Ja, det är jag som heter Robert och kommer att hjälpa dig med din dator. Jag har många års erfarenhet av att möta människor med datorer och Internet och har till och från hjälpt människor så mycket jag hinner. Jag är flitig skribent i den svenska IDG forumet där man hjälper människor att lösa datorrelaterade problem online. Och jag har jobbat aktivt med Internet sedan 1995.

Idag jobbar jag heltid i Partille som internetmarknadsansvarig och så mycket mer hinner man inte göra på dagtid. På kvällar och helger tar familjen stor plats men det finns alltid tid till kunder som har datorproblem. Jag bor i Sävedalen utanför Göteborg.

Kalle och Kurre

nymfparakiter kalle och Kurre

Kalle och Kurre heter våra papegojor som är Nymfparakiter/Kakaduor. Båda två är som en flygande kattungar. De älskar att vara utanför buren och sitta på någons axel och kvittra. Ja det blir väl min axel många gånger. De är inte rädda för människor snarare tvärtom. Visst de kanske är lite reserverade till en början men efter ett tag vänjer de sig och då går det bra att kela och klia dem. Kalle och Kurre älskar att höra prat i köket och är extremt sällskapliga och följer gärna med till alla rum där vi är. Båda två är handtama och gärna visslar och pratar på förmiddagar. Vi skaffade Kalle p.g.a. dotterns allergi mot pälsdjur. Ett år efteråt skaffade vi även kurre. De blev kompisar direkt och nu kan de inte vara längre än 30 cm ifrån varandra. Vi har alltid haft djur med päls men tyvärr så går det inte nu. Fjädrar duger också fint. Funderar du på att skaffa nymfparakiter så skaffa två på en gång. De är flockdjur och tyr sig till sin egna ras.Här har du en filmklipp på Kalle som "hjälper" mig. Sladdar, papper, ja allt som går att tugga på tuggas det på. :-)Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem