Köp billig bärbar dator Lenovo Thinkpad

Köp billig bärbar dator med Windows 7

Mycket kompetent surfdator under 4000 kronor för den som värdesätter prestanda och kvalitet. Detta är inget lågprismärke som t.ex. Acer utan en bärbar dator av märke Lenovo som är vidare känt för kvalitet och prestanda i kombination. Jag skulle aldrig rekommendera en dator här om jag inte kunde garantera en smidig och felfri datormodell som både är snabb och pålitlig för dessa pengar. Datorn har uppgraderats med en hypersnabb Samsung SSD hårddisk (värde 900 kr) vilket gör att uppstart samt programkörning i den bärbara datorn känns betydligt snabbare oavsett om du skulle ha en i7 processor med hyfsad grafikkort.

Det är en välbalanserad bärbar dator för surf helt klart värt priset. En extra extern USB hårddisk (värde 500 kr) ingår så du kan göra säkerhetskopia på dina filer. Dessutom ingår datoroptimering (värde 500 kr) som innebär att din bärbara dator optimeras för bästa optimala prestanda samt en personlig lektion (värde 1000 kr) i datoranvändning och tips och rådgivning som är mycket omtyckt bland andra kunder när du hämtar din färdiga dator hos oss.

 

OBS! Det är endast möjligt att köpa ”Lenovo paketet” om du finns kring Göteborg och är utformad endast till privatpersoner och genuint endast för kunder som är anslutna eller beställt tidigare datortjänster av Datorproblem.org. Paketet har utformats av den anledningen för att ge datoranvändaren förutsättning att bättre, redan från start få rätta kunskaper om datorer och datoranvändning och har efterfrågats av flera som går i tankar att köpa en ny bärbar dator. Självklart går det också att köpa en bärbar dator av oss utan lektioner och extra tillbehör. Fråga oss om råd.

 

Lenovo Thinkpad Edge 13 tumGilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem