Vi söker efter It service företag

Vill du vara vår samarbetspartner?

Datorproblem söker efter datorservice och it support företag som kan tänka sig att ge It support för andra företag. Det enda ditt företag måste göra som motkrav är att länka till Datorproblem.org. Datorproblem Kommer inte att länka till din hemsida. Inga andra avtal eller krav / pengar är involverade.

Vad tjänar datorproblem på det?

-Ingenting. Vi jobbar inte själva med företag utan endast mot privatpersoner. Vi har däremot samarbetspartners som är företagare och jobbar mot andra företag. Vi söker alltså inte efter kortsiktliga lösningar utan den här metoden bygger på långsiktlighet som samarbetspartners för varandra. Anledningen till att vi gör så är för att kunna erbjuda företagskunder företagstjänster av It företag.


Samarbete som ger klirr i kassan för ditt företag

Vad tjänar ditt företag på det?

Vi listar ditt företag med en egen sida med dina kontaktuppgifter och din verksamhetsbeskrivning. Denna sida kommer sedan att bli sökbar för ditt företag i den ort du har din verksamhet i. Det här är helt gratis och har visat sig genom åren vara mycket effektvit sätt att hitta ditt företag när man söker på olika sökfraser och letar efter företag som kan ge it tjänster. Den här typen av samarbetsformen är mycket mer effektiv och prisvärd för ditt företag än dyra annonser på hitta punkt se eller Eniro. Det här sättet att marknadsföra sig på kostar i vanligt fall mellan 25k-50k per år. Du betalar inget.Hur tycker vi att ditt företag borde vara för att passa datorproblem.org?

Hos oss spelar det mindre roll hur utsidan är. Vi gillar hellre insidan. Vi anser att kunnande, socialkompetens och personlig relation till kunderna är viktigare än att ha de ”hajpaste” och modernaste kläderna eller att ha den nyaste bilen. Prestigelöshet, leverans i tid, närhet och totalservice är det som gäller hos oss. -Därför tror vi att vi är omtyckta och uppskattade. Vi eftersöker också it support företag i andra orter i Sverige. Datorproblem listar gärna ditt företag om du följer nedanstående samarbetsregler.

Krav för att kunna ansöka som samarbetspartner:

Följande kod måste du som samarbetspartners lägga in i nån av dina underavdelningar.


Mer information
För mer information är du alltid välkommen att kontakta datorproblem.


Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem