it support för företag

It Support och datorservice för företag


Behöver du hjälp med datorn, nätverk, it support eller få rådgivning i olika datorproblem?

Vi på Datorproblem arbetar enbart mot privatpersoner men vi jobbar också väldigt intimt med andra duktiga kompetenser inom it support och datorsupport. Har du företag och vill få professionellt hjälp med olika datorproblem, it support och datorservice så föreslår vi erfarna och duktiga datorspecialister som kan hjälpa dig.
MS 365 guider och självhjälp för företag

Tips och guider för MS 365

Här hittar du hjälp och tips om Microsoft 365. Många guider som du kan själv ta del av. För it administratörer på ett företag.
it support Göteborg

Göteborg

Har ditt företag datorproblem och behöver anlita It support i Göteborg eller behöver du Mac service i Göteborg så finns datorhjälp att få.
it support Malmö

Malmö

Har du datorproblem i Malmö så rekommenderar vi att du tar kontakt med vår samarbetspartner på datorreparationer och datorservice i Malmö.
it support Stockholm

Stockholm

Har du ett företag och behöver seriös och kompetent datorhjälp eller it support i Stockholm?
it support uddevalla

Uddevalla

Nu kan vi även erbjuda it tjänster / it support i Uddevalla för kunder som önskar Datorhjälp och Mobil lagning i Uddevalla
it support uddevalla

Borlänge

Datorservice i Borlänge, Falun, Säter och Hedemora. Behöver du hjälp med ditt datorproblem eller it support? Nu finns hjälp att få av en duktig kille. Klicka på länken för att kontakta dataservice i Borlänge.
samarbetspartners för it support

Den här platsen kan bli din!

Vi söker efter samarbetspartners inom It support. Det gynnar dig framför dina konkurrenter. Har du ett företag och dina kunder är företagare som behöver It support så är det här verkligen någonting för dig. Just nu letar vi efter samarbetspartners till It support i Kalmar
it support kalmar

Kalmar

It tjänster, it support och it system för företag och privatpersoner i Kalmar IT Support och datorservice i KalmarIT support för företag

Spenderar du timmar med att felsöka din dator när du har problem? I några fall räcker Google för att lösa problemen men ofta sparar man mycket tid och möda på att hyra in professionell IT support. Ett av de vanligaste problemen man stöter på med datorer är att de plötsligt upplevs långsamma. Detta kan bero på till exempel virus eller felaktig hårdvara men det är väldigt svårt för någon med bristande datorvana att felsöka och råda bot på problemet. Samma sak gäller för problem som att nätverket inte fungerar eller att du har problem med skrivaren. En professionell IT-tekniker utför en strukturerad felsökning och kan med hjälp av sina erfarenheter och kunskaper ofta hitta problemet på mycket kort tid.

Felsökning på plats är dock inte den enda formen av IT support du kan få. En variant kan vara att ringa till en IT supporttekniker som genom telefonen guidar dig genom felsökningen. Ofta fungerar detta väldigt bra men för mer hårdvarunära fel kan det behövas en tekniker på plats som undersöker din datormaskin. Om du köper IT-supporttjänster som ett företag fungerar det ofta så att om problemet inte löser sig med telefonkontakt så skickas en tekniker ut vilket kostar lite mer men förhoppningsvis löser teknikern problemet. Det är alltid skönt att som företagare och privatperson veta att man bara är ett telefonsamtal bort från professionella IT-tekniker som hjälper dig med dina datorproblem direkt och it support. Att datorerna i ditt hem och på din arbetsplats fungerar är ofta nödvändigt för att du ska kunna utföra dina vardagliga sysslor och ditt arbete.

Om du vill komma i kontakt med en supporttekniker som kan hjälpa dig med dina vardagliga datorproblem kan det ibland räcka med någon bekant med mycket datorvana – kanske en släkting eller någon annan som du känner som kan lösa de flesta datorproblem. Behöver du dock mer avancerad och ständigt tillgänglig support så kan du istället välja att hyra in ett företag. Många IT supportföretag tillämpar en modell där du betalar en fast summa per månad med vissa begränsningar för hur många supportärenden som hanteras och vilken typ av ärende som avses. Vissa företag är även specialiserade på olika typer av system medan andra är mer generellt inriktade på att fixa datorproblem. Om du bara använder standardprogram som till exempel Microsoft Office så räcker det ofta med ett supportföretag som är inriktade på generella datorproblem. Om du har problem med en speciell mjukvara räcker det oftast med att ringa till deras egen support.

Om du verkligen vill känna dig trygg med din IT så rekommenderar vi att hyra in ett professionellt IT supportbolag, varför inte börja med oss?. Företaget kan fungera som ett partner för dig och även hjälpa till som rådgivare när du ska välja ny hårdvara till exempel. Detta resulterar i att du kan fokusera på det du brinner för istället för att fastna med IT-relaterade problem och frågeställningar.

Vi på Datorproblem är specialiserade i både Windows och Mac miljö och ger It support allt från programvaror till kabeldragning av internetkablar. Vi är en stabil IT-partner och vi vet att du slipper problem med datorer i framtiden. När en dator är fixad märks den med en av Datorproblems kvalitets etikett. På etiketten står hemsidans webbadress samt att det är en 100 % okey dator.Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem