Polis bluff virus

Ta bort TDSS rootkit, trojaner, polis virus som jobbar tillsammans med malwares!

Syfte: Hjälp med att ta bort polis bluff sidan b.l.a

Det är aldrig bra att råka ut för virus och det vet vi sedan innan. Ett virus kan förstöra din information på dator eller fullständigt radera hårddisken om det är aggressiv virus. Många antivirus program har svårt att t.e.x hitta rootkits därför blir din dator smittad. Den vanligaste typen av rootkit skapande mask är tdss Rootkit (polis bluff sidan) Rootkit är en samling program som används av hackare för att undvika upptäckt när de försöker få obehörig åtkomst till en dator. Rootkits används allt oftare för att dölja trojan aktiviteter. När ett rootkit har installerats i systemet är det osynligt för användarna, och har även utformats för att inte upptäckas av säkerhetsprogrammen. Java t.ex. är alldeles utmärkt sätt för en hackare att kunna installera rootkit och sedan kunna lägga in maskar, virus e.t.c.

Hur tar man bort en polis bluff sida?

Det är inte alldeles enkelt att förklara och det beror på att det finns olika versioner och olika typer av operativsystem som t.ex. Windows 7, Windows Vista, Windows Xp, Windows 8. Och alla har olika kunskaper om datorer. Det vanligaste sättet att ta bort Polis bluff masken är att göra på följande sätt om man är lite händig:

 1. Starta om datorn
 2. Under uppstarten tryck på F8
 3. Välj kör i felsäkert läge med nätverk (Med nätverk därför att vi vill uppdatera definitions filerna till Malwarebyte lite senare).
 4. Logga in i windows. Masken kan inte aktiveras i detta läge
 5. Ladda ner programmet tdss Killer (2.1 MB)
 6. Kör den i din dator.
 7. Efter det ladda ner Malwarebyte v.1.65.1 (10 Mb) från våran server då det är lite lurigt att ladda ner från deras server eftersom det är svårt att hitta rätt knapp att trycka på utan att ladda ner reklamprogram.
 8. Installera och uppdatera programmet innan du börjar scanna.
 9. Efter det bör du vara skyddad och polis sidan borta.
 10. Starta om datorn normalt
 11. Efter uppstarten ska vi göra en extra scanning av din dator efter virus via ESET online.
 12. navigera till: http://www.eset.com/us/online-scanner/ (Vi gör detta eftersom din antivirusprogram är sannolikt ur funktion eller avstängd av rootkits.)
 13. Acceptera "terms of use" och tryck på nästa.
 14. installera add on "Onlinescanner.cab" från ESET
 15. Scanna din dator och stäng inte av någonting.
 16. Hittar programmet något så tar den automatiskt bort virus. Avinstallera programmet efter scanningen.
 17. Starta om datorn och installera gratis antivirus program från t.e.x AVG FREE.

OBS!
Stegen ovan är övergripande och förklarar i STORA drag hur du kan gå tillväga. Det förklarar inte riskerna, eller om du inte kan av en anledning trycka på F8 tangenten. Eller om du får blåskärm efter att du tryckt på felsäkert läge. Hur du bör säkerhetskopiera filerna. Du kanske över huvudtagt inte kan komma tillbaka till windows efteråt. Masken kanske har ändrat dina säkerhetsinställningar i webbläsaren. Masken kanske startar nästa gång du startar datorn. Som du läser är det många saker man måste tänka på. Några garantier på att ovanstående sätt fungerar 100 % kan jag inte ge dig men prova. Båda programmen är från pålitliga källor så du behöver inte vara orolig. Jag har naturligtvis testat detta och fått 99 % utdelning varje gång. Bor du i Göteborg, Landvetter, Sävedalen, Partille så ordnar jag detta åt dig mot en avgift som du ser i prislistan för datorsupport.Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem