ta bort aartemis trojan

Vad är artemis, och hur tar man bort Artemis från din dator?

Det är helt enkelt ett reklamprogram som körs på din dator. Syftet med programmet är att visa annonser från annonsörer runt om i världen. aartemis är en elak typ och är mycket svår att ta bort från datorn eftersom aartemis smittar datorns minne och körs som en dold process i din dator.
aartemis infekterar alla kända webbläsare som t.e.x Internet Explorer, firefox och Chrome. Du märker att din dator är infekterad när du din start sida i din webbläsare har ändrats. Man kan således inte använda ”aartamis webbläsare” för att ladda ner program eller använda den som en söktjänst eftersom den bara omdirigerar till annonsörer och bryr sig inte om vad du skriver i sökfältet.

Hur blev min dator infekterad av aartamis

Aartemis kommer in i din dator efter du laddat ner ett program från internet. Ett tips är att alltid när du installerar att läsa exakt vad som står innan du trycker på knappen nästa eller slutför. Det finns oftast förmarkerad kryss ruta där man alltid kryssar av. De vanligaste programmen som aartemis kan komma in i via din dator är program som är gratis. Nu vet du varför dessa program är gratis! Och varför du bör hålla ett extra öga under installationsprocessen för alla gratis program.

Hur tar man bort aartemis

Först vill jag uppmärksamma dig om att ABSOLUT inte ladda ner några som helst andra program än de som jag redovisar här nedan. Det program som kan ta bort aartemis är rkill samt AdwCleaner.
Dessutom se upp för alla hemsidor som erbjuder aartemis borttagning. Dessa hemsidor samarbetar med SpyHunter och är översatta till Svenska från olika Amerikanska hemsidor med Google Translator. Vidare vill dessa sidor att du laddar ner SpyHunter som kommer att skada mer än göra nytta i det här fallet och hemsidans ägare får betalt för att han erbjuder SpyHunter för nedladdning.

Mitt förslag att ta bort Aartemis är beprövad, testad och verifierad.

Rkill kommer att ta bort processen och stänger av eventuella skydd som aartemis har mot anti spion program och efteråt så kör man AdwCleaner som tar bort själva filerna och registernycklar som tillhör aartemis. Tänk på att när du kör AdwCleaner så tar detta program även bort andra potentiella hot. Ibland kan vissa hot vara påhittade av programmet, så man bör ta extra kopia på registret och eller kryssa ur vissa typer av markerade val som programmet visar.
Tyvärr så kommer min favorit borttagningsprogram: Malwarebyte att inte kunna hjälpa dig med borttagning av aartemis. Den kan helt enkelt inte förstå att aartemis inte är något bra för din dator. Det är ju inte så konstigt då aartemis inte agerar som en typisk mask eller trojan. Aartemist kapar din webbläsare så att du inte kan surfa normalt. Och det tycker jag är tillräcklig skäl att omedelbart agera och ta bort Aartemist.Vad är rKill?

Rkill är ett program som är från Bleeping Computer och är avsedd för borttagning av maskar och trojaner från datorns kända processer som angriper anti trojaner. Så enkelt är det . Inget märkvärdigt. rkill dödar processer och lägger in en register fil som tar bort felaktiga filassociationer och fixar datorns Policy inställningar som hindrar anti trojan verktyg att göra sitt jobb.

Hur ska man ta bort aartemis?

  1. Ladda ner rkill
  2. Ladda ner AdwCleaner
  3. Kör igång rkill och följ instruktioner där.
  4. Kör igång AdwCleaner följ programmets instruktioner
  5. Starta om datorn.
  6. Ändra din startsida på din webbläsare
  7. Nu ska det vara klart.

Trevlig fakta om Artemis (Enligt NE)

A´rtemis, grekisk natur- och jaktgudinna, av romarna identifierad med Diana. Artemis liknar en över Främre Orienten och medelhavsområdet spridd gudinnetyp, en naturens härskarinna, som avbildas stående mellan två vilddjur som hon betvingat. Artemis skyddar naturen och särskilt djuren; idén att naturen är något rent och människan en befläckande inträngling är förknippad med henne. Samtidigt är Artemis jägaren, som stormar fram med ett larmande följe för att döda sitt byte. Artemis var jungfru men ingen fiende till sexualitet, ty hon värnade om naturens alstringskraft och nymferna i hennes följe fick många barn med olika fäder. Mot människor, särskilt kvinnor, kunde Artemis liksom Apollon sända dödens pilar. Hon kunde också hjälpa, och barnaföderskor anropade henne under namnet Eileithyia för att få en lätt förlossning. Artemis förknippades med magi och ockulta krafter och förväxlas gärna med Hekate. Hon var också mångudinna. Enligt myten var Artemis dotter till Zeus och Leto och tvillingsyster till Apollon. Hon är dock känd redan från mykensk tid, och anknytningen till Apollon är av senare datum. Artemis dyrkades flitigt över hela Grekland som jakt- och fruktbarhetsgudinna; vid någon fest brändes djur levande, och människooffer antyds i myten. Olika lokala gudinnor identifierades ofta med Artemis, t.ex. Afaia och Britomartis-Diktynna. Det mest kända kultstället låg i Efesos; templet där var ett av världens sju underverk. I klassisk tid avbildas Artemis som en ung flicka med båge och koger, ofta i rörelse och åtföljd av en hjort eller ett rådjur. I Efesos, där Artemis var en mindreasiatisk modergudinna, hade kultbilden en matronas statur och bröstet behängt med tre rader klot, omväxlande tolkade som kvinnobröst, frukter eller tjurtestiklar.

Varför detta virus heter aartemis / artemis förklarar inte berättelsen då denna typ av virus inte har något gemensamt med vad den gör. Men kanske är det för att artemis anses som en jägare som dödar sitt byte?Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem