Panda antivirus free

Gratis antivirus program för din dator

AVG antivirus program bort! –In istället med Gratisversionen av Panda antivirus program.

Jag har haft trevligt och relativt friktionsfritt med Avg Antivirus. Men nu det senaste året 2015 (hösten) har Avg Antivirus program valt en mörkare väg. Problem med installationer, påtvingade småprogram som ska göra din dator säkrare. Ständig uppmaning att köpa programmet. Ständiga ändringar av programgränssnittet. Oklara och luddiga uppgraderingar/uppdaterings uppmaningar. Fler installationer och mer resurskrävande.
Så ska inte ett antivirusprogram agera. När ett antivirusprogram fumlar med användare och kompromissar med användarnas datorer är det hög tid att avinstallera AVG free edition. Avinstallera skiten, och gör det nu!

Panda Free Edition Antivirus program

-Det som är gott är oftast gratis. Inte alltid bättre, men Panda Free antivirus program gör de saker som ett bra och fundamental antivirus program ska göra. Skydda din dator mot virus. That’s it! Det är inte svårare än så. Sedan är det alltid ett plus om ett antivirus program är smart och använder datorns systemresurser på ett kompetent sätt eller att t.ex. skydda urler i en webbläsare mot phishing attacker. Så kör Panda antivirus program (gratis versionen) tillsvidare. När du installerar Pandan se till att endast ha skydd mot virus. Inga andra extra program ska installeras.
Panda antivirus är just nu kanske världens bästa gratis antivirus program enligt mig. Den stör inte i onödan, ändrar inte din startsida på din webbläsare, om du installerar rätt och rimligen snål i sin användning av datorns resurser. Lite längre ner på sidan kan du följa en Installationsguide på hur du installerar Panda antivirus program.

För att hämta programmet klicka på länken nedan:

Ladda ner Panda antivirus

Här nedan kan du följa installations instruktioner

1.
Panda antivirus guide 1
2.
Panda antivirus guide 2
3.
Panda antivirus guide 3
4.
Panda antivirus guide 4