Datorservice och datorreparation i Malmö

Datorreparation i Malmö

Datorhjälp, felsöking och installationer i Malmö

Behöver du datorhjälp med felsökning, reparation, nätverk, installation, dator undervisning, rådgivning inför om du skall köpa ny datorutrustning så kan vi hjälpa till både företag och privatpersoner i Malmö och några orter kring Malmö regionen.

Jag heter Nils Kvist och hjälper med det mesta på plats hos dig, och till ett fast pris. All utrustning som lagas i verkstaden kontrolleras noga innan vi lämnar dator tillbaka till dig. Mitt datorföretag heter Nisselit och jag har hjälpt till med datorsupport för företag och privatpersoner i Malmö sedan 2010. Jag samarbetar med datorproblem för att vi är inom samma bransch och har samma intressen av it support och utbyten samt att datorproblem.org är en bra hemsida som hjälper på ett seriöst sätt många människor där ute som har datorproblem i Sverige.


Kontakta företaget Nisselit (Datorservice i Malmö) här:
Nisse Kvist, Tel: 0735-465951

Här kommer lite kul fakta om Malmö.

malmö kommun

Malmö är en kommun i Skåne (Skåne län) och är cirka 157 kvadratkilometer till yta och har cirka 313000 invånare (statistik från 2014). Malmö ligger vid Öresund. I kommunen ingår orter som: Svedala, Staffanstorp, Lomma, Burlöv, Svalöv, Skurup, Höör, Vellinge, Kävlinge och Trelleborg. Malmö, som är residensstad i Skåne län, är Sveriges tredje folkrikaste tätort. Näringslivet är mycket diversifierat och pendlingstrafiken från kringliggande kommuner är omfattande. Förutom att Malmö är ett viktigt transportcentrum i södra Sverige korsar stora Europavägar E6/E20, E6/E22 och E65 som passerar genom kommunen.

Järnvägsstationen är en av landets största med tågförbindelsen mellan Malmö–Stockholm (Södra stambanan), Malmö–Göteborg (Västkustbanan) och Malmö–Köpenhamn.

Från flygplatsen i Sturup, öster om staden i Svedala kommun, upprätthålls inrikestrafik med Stockholm, Västerås och Örebro samt internationell trafik med bl.a. Amsterdam, Hamburg och Oslo. Malmö är också en viktig sjöfartsstad med bl.a. godsförbindelse med Travemünde i Tyskland. Till följd av den fasta förbindelsen över Öresund har Malmös roll som transportcentrum ökat i betydelse.

Tillverkningsindustrin svarade 2012 för ca 7 % av arbetstillfällena (13 % i Sverige som helhet) medan 16 % arbetade med företagstjänster och 15 % inom handel. (Obs! siffrorna är en uppskattning)

Malmö ligger i en rik jordbruksbygd och har sedan länge också en betydande livsmedelsindustri, främst representerad av Skånemejerier AB, Pågen AB (bageri) och Nord Mills AB (kvarnindustri). Skånska Lantmännen ek. förening har vidare säte i staden. Viktiga verkstadsföretag är numera Rexam AB (förpackningar i aluminium), Scan Coin AB (företag inom mynt- och sedelhantering) och Dresser Wayne AB (bensinpumpar m.m.)


Källa: NE


Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem