It och Mac service Göteborg

It support för företag i Göteborg

Kontakta:
Lobbe Da Silva, Tel: 0705–101961

Lobbe har 30 års erfarenheter med att arbeta med datorer och jobbar till vardags med datorinstallationer, nätverk och serverinstallationer både i Windows och ”open source” miljö och är grundaren till företaget Lobbe Group som fokuserar på It Support och It tjänster till företag främst inom Göteborg. Lobbe är duktig på att fixa problem med de flesta Apple datorer när det gäller konfiguration och virusborttagning men även utbyte och konfigurering av hårdvaran. Har du MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, iMac, Mac Pro eller annan Macintoshdator så finns datorhjälp och it support att få.

IT-support och datorservice i Göteborg för företag

IT-support och Datorservice är ett brett och komplext ämne, och det kan handla om allt ifrån hjälp med hårdvaran till att få assistans med specifika programvaror eller datorprogram. Men oavsett vilken anledning som man kan behöva IT-support så är det en sak som är säker, det duger inte att ha någon på kontoret som ”kan det där med data”. Datorer och IT är ett så brett och stort ämnesområde att det ofta kräver mångåriga utbildningar och erfarenhet för att kunna hjälpa till på rätt sätt.

Anlitar Lobbe Group för att få fjärrsupport

IT-support idag kan ske på många olika sätt, men det vanligaste är att man som företag anlitar en firma som kan ge fjärrsupport. Det innebär att företaget inte behöver vara fysiskt på plats för att ge hjälp. Vad händer om helt plötsligt kundsystemet ligger nere eller om fakturorna inte har gått iväg? Hur snabbt ska man kunna få hjälp och under vilka förutsättningar? Många utav dessa frågor är inte helt självklara att ställa om man själv inte är insatt, men med hjälp av ett seriöst IT-support är alla sådana bekymmer borta.

Lobbe Group utgår från Svanesund (Närheten av Stenungssund) men arbetar i de flesta större kranskommunerna till Göteborg. Vi på datorproblem rekommenderar att du kontaktar Lobbe så löser han dina it problem för företag.


facebook.com/datorproblem