Ta bort Windows Genuine Advantage från Windows 7

Syfte: Hjälp med att ta bort Windows Genuine Advantage. Gäller endast Windows 7 operativ system

Först vill jag rekommendera att inte göra så eftersom du inte kommer att kunna ladda ner vissa uppdateringar och program från Windows 7 uppdateringar. Dock kan du ladda ner säkerhetsuppdateringar utan problem som vanligt.

I denna artikel kommer jag att lära dig hur man gör din Windows 7 dator till en fullt fungerande dator utan Genuine meddelande och utan att använda något hack eller annat program som gör det åt dig. Människor som gör program för att ta bort Windows Genuine Advantage lägger nästan alltid in trojaner och virus i ”gratis” programmen, så har du laddat ner ett sådant program, släng den omedelbart. Kom ihåg att Datorfixaren inte rekommenderar att du använder piratkopierade operativsystem. Vi tar inget ansvar eller stödjer detta på något sätt. Detta är enbart i utbildningssyfte.

När man startar första gången Windows 7, så är det väldigt likt Windows Vista. Men bakom det grafiska skalet finns det en mer kraftfull och mångsidigt operativsystem. Jag rekommenderar varenda människa i hela världen att investera i ny dator med Windows 7. Har du inte Windows 7, skaffa det, du kommer inte att ångra det.

Här är ett enkelt sätt som du kan göra din Windows 7 till äkta Windows 7.
Du ska tillämpa detta endast under förutsättning att du under minst 3 omstarter fått bakgrundsbilden i datorn svart och du får meddelandet om olovlig Windows 7 version längst ned till höger på skärmen och när du startat upp datorn så frågar Windows 7 dig om du ska aktivera nu eller om du ska aktivera Windows 7 senare. så har du redan installerat en Windows 7 uppdatering som heter KB971033. Avinstallera den omedelbart, och starta om datorn. Hur kan man undvika KB971033 på bästa sätt i framtiden? - Dölj den i Windows 7 Update. När du kör Windows 7 update välj att alltid uppdatera själv det som ska uppdateras. Uppdatera aldrig automatiskt då du inte kommer att ha kontroll på vad som uppdateras. Om du inte vet hur man avinstallerar ett program, föreslår jag att du googlar på detta ämne. Jag kommer inte svara på e-post angående artikeln, eller ge någon support via telefon.

 1. Efter att du avinstallerat KB971033 uppdateringen, se till att du har administratörsrättigheter på Windows 7 datorn som du vill göra äkta. Gör så här:


 2. Gå till start knappen och skriv I sökrutan cmd, Höger klicka på cmd knappen och välj att köra som administratör.
  Windows Genuine Advantage borttagning Windows Genuine Advantage borttagning


 3. Skriv i den svarta rutan exakt: slmgr –rearm och sedan tryck på enter knappen
  Windows Genuine Advantage borttagning


 4. Du kommer att få meddelande om att du lyckats
  Windows Genuine Advantage borttagning
  Starta om datorn.


 5. Nu är du nästan färdig. För att slutföra fullständigt ska du göra följande:
  Gå till start knappen igen och skriv i sökfältet regedit

  Var mycket försiktig nu!
  leta upp register posten:
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform]

  Där finns det en register nyckel som ser ut så här:
  "SkipRearm"=dword:00000000 ändra till 00000001. Starta om datorn och du är nu helt klar.
  Visst var det enkelt! Jag kommer inte att förklara exakt vad som händer bara att det fungerar 100% och att du inte behöver ha större datakunskaper för att göra detta.


  Efter 30 dagar kan du få ändå Windows 7 Genuine Advantage längst ner i högra hörnet utan att ha KB971033 i datorn installerad.
  Jag provade då att ladda ner (Uppdaterad) WAT borttagare OBS filen ligger inte hos mig utan är en extern fil och man får söka efter den på internet. Den tog i allafall bort meddelandet och alla spår av Windows 7 Genuine Advantage meddelanden. Försök at hitta programmet och ladda ner och kör den. (Var försiktig med alla program som du laddar ner från internet) Programmet tar några sekunder upp till 1 minut att köra, ha tålamod. Starta om datorn. Efter att datorn med Windows 7 har startats om försvann meddelande Windows 7 Genuine Advantage
Chears! :-)


Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem