Hjälp med att ta bort Win 7 Security Cleaner Pro från din dator

Win 7 Security Cleaner Pro

Vad är Win 7 Security Cleaner Pro

Win 7 Security Cleaner Pro är ett falskt anti spion program. När programmet är aktivit så varnar den för falska infektioner i din dator och den har inbyggd skydd mot anti spion program som gör att du inte kan ta bort den med anti spion program eller anti virus program. Win 7 Security Cleaner Pro visar falska säkerhetsvarningar, kapar din webbläsare och tillåter inte dig att köra Windows program.

Hur hamnade Win 7 Security Cleaner Pro i min dator?

Detta skrämselprogram får man i datorn genom webbplatser som har blivit hackade med skript som försöker installera programvaran genom att utnyttja sårbarheter på en dator. Win 7 Security Cleaner Pro kan också komma in i din dator genom att låtsas vara ett riktigt program som krävs t.ex. för att visa video online och istället installerar infektionen.

Borttagning

Du kan inte gå på felsäkert läge och ta bort Win 7 Security Cleaner Pro eftersom den kontrollerar din dator även i det läget. Så alla försök att göra på detta sätt kommer att misslyckas. Vad du måste göra i första steg är att "låsa upp" kopplingar till detta program från din Windows. Detta gör du genom att ladda ner Rkill och köra igång den. Nedan ser du en skärmbild på hur det ser ut när programmet är färdig. Du kan köra programmet i ditt vanliga Windows. Funkar det inte så slå över till felsäkert läge och därefter kör du programmet. Felsäkert läge kommer man in i när man startar om datorn och vid upp-starten trycker upprepande gånger på tangenten F8.

rkill aktiv


Ta bort Win 7 Security Cleaner Pro med Malware bytes -Gratis anti spion program

Jag har också inkluderat Malwarebytes i zipp filen så att du kan installera den direkt och köra igång den. Den kommer att hitta de infekterade filerna på din dator och ta bort Win 7 Security Cleaner Pro från din dator. Malwarebytes är ett anti spion program som varmt rekommenderas både av mig och många datoranvändare över hela jorden. För att avsluta borttagningen av Win 7 Security Cleaner Pro, starta om din dator så ska du se att allt blir bra igen. :-)Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem