hårddisk fel

Windows could not set the offline locale information. Error code 0x80FF0000

Syfte: Hjälp med att lösa hårddisk fel Error code 0x80FF0000

Du försöker sedan att upprepa installationen, men upplever samma fel, även om det kan förekomma vid något olika tidpunkter under installationen. Du kunde partitionera hårddisken och formatera under installationen utan problem men Plötsligt en blå skärm, utan förvarning. Vid omstart skulle BIOS laddas, men sedan blev fast under upp starten.

Lösning

Alla dessa frågor pekar på ett möjligt problem med hårddisken och sannolikt innebär fel på en eller flera sektorer på disken. Det är fortfarande möjligt att återvinna användningen av maskinen utan att köpa någon ny programvara eller maskinvara hårddisken. Den här artikeln visar dig hur.
Den primära metoden för att lösa hårddisk fel av denna typ är att faktiskt isolera problemet. De flesta av hårddiskarna fungerar sannolikt. Du behöver bara konfigurera hårddisken så att operativsystemet inte kommer att installeras till eller fungera med felaktiga hårddiskar sektorer. Du åstadkommer detta genom lämplig hårddisk uppdelning. Så kallad partitionering. Istället för att försöka om att installera ditt system till en partition på hårddisken, kommer du att skapa istället flera partitioner på hårddisken med avsikt att felsöka de dåliga sektorer inom en av dessa partitioner och använda den andra partitionen som din systempartition. Det är i ditt system partition som Windows operativsystem är installerad.

I Windows 7 installationen kan du skapa och ta bort partitioner under installationen. Du vet inte var de dåliga sektorer kan ligga, oavsett var felet ligger, så måste du successivt arbeta dig inåt med partitioner av varierande storlek, tills du skapar en partition uppsättning som isolerar problemet och gör att du kan utföra installationen utan problem.

Ta till exempel en laptop med en 500 GB hårddisk. Prova att skapa två partitioner, vardera 250 GB. Formatera partitionerna. Installera systemet till den första partitionen. Om installationen fortsätter utan problem, har du isolerat framgångsrikt den felaktiga sektorn. Om den inte gör det, försök att upprepa installationen i den andra partitionen. Om detta lyckas, har du isolerat den första partitionen. Annars kanske du har hittat problemet halvvägs på disken. Fortsätt denna process på de olika partitionsstorlekar, tills du kan få installationen att fortsätta utan problem. När systemet är installerat, kan du utföra en diskkontroll med Windows verktyg för att återvinna dåliga partitionen.Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem