Kundomdömen om mina tjänster på datorsupport och datorservice

Dessa kundomdömen är frivilliga och skrivna av kunder själva som fått datorsupport och datorhjälp. Omdömen baseras på kundens egna, självupplevda erfarenheter av Datorproblem och är sant, ärligt, fullständigt och motiverat.


Datorproblem.org Kundomdömen 5 av 5 baserat på 134 recensioner.


Tack för ditt omdöme!

Har du fått hjälp av mig?
Skriv ditt omdöme här!


Alla fält måste fyllas i
Förnamn

Efternamn (kommer ej att visas)

Telefon (kommer ej att visas)

E-post adress (kommer ej att visas)

Ort

Hur upplevde jag bemötande?
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten? Var den utförda tjänsten prisvärt? Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?

Omdömen:

2017-05-05, Lars från Rävlanda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Bra bemötande. Vänlig och hjälpsam
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. För Robert räckte det inte med att finna en acceptabel lösning på mina problem, utan han lade ner mycket arbete på att finna den allra bästa
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, det var den
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Det gick snabbt och utan krångel
2017-04-14, Ulla från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Över förväntan och mycket nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, snabbare än det behövdes. Ett dygn.
2017-04-07, Martin från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut. Väldigt prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det gick snabbare än förväntat.
2017-02-02, Rune från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Superbt. Trevligt och engagerat.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Viktigt med en välfungerande dator vid flitig användning.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja,absolut.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, mer än väl inom rimlig tidsram.
2017-01-31, Tina från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Superbra bemötande, som alltid! Snabb service, trevlig och går igenom det som är gjort på datorn. Förklarar på ett sätt som en icke-datornörd förstår, vilket jag uppskattar! Robert är dessutom väldigt flexbibel när det gäller vad man behöver hjälp med, om
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är väldigt nöjd. Jag har kvar alla filer jag bad om skulle sparas och den gick som vanligt över en natt!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Definitivt prisvärt. Det går inte att hitta någon med den snabba servicen för dom pengarna!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Definitivt!
2016-12-13, Lennart från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Snabbt och effektivt
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd dessutom snabb åtgärd. Tid är pengar.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja. Fick datorn med mig hem.
2016-12-10, Ove från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Lyhörd och bra bemötande. Värdefullt att kunna vara med och få lära sig lite samtidigt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Alla delproblem löstes.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbt och effektivt jobb
2016-11-27, Kerstin från Västra frölunda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevlig, tålmodig, flexibel, trygg och serviceminded.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Kalasnöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, det tycker vi.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det blev den och var,det något som "bråkade" bjöd han på den tiden extra tiden.Stod för sitt ursprungliga ord. Hedervärt!
2016-10-24, Thord från Rävlanda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt, vänligt. Alltså väldigt bra. Robert en trevlig, vänlig kille.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd, kunde inte vara bättre. Det mesta var tydligt (för en lekman)Ännu en gång, väldigt nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja. Efter alla våra telefonsamtal. Tålamod kan man kalla det.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Nej. Men det kunde han inte veta/ordna. Gammal router..
2016-10-06, Hans lennart från Björboholm skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt! Fick stort förtroende omgående! Fantastiskt att ett problem kan skapa en positiv upplevelse!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Oerhört nöjd. Hade som jag såg det stora problem med datorn men efter en synnerligen lärorik session löstes allt på ett mycket positivt sätt. Jag är helnöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Definitivt! Mycket väl använda pengar!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja! Snabbt gick det! Sessionen gjordes på distans och Cursorn opererad av Datorproblem.org for fram som en raket på skärmen!
2016-10-03, Ulla från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt bemötande, visste vad han behövde göra för att jag skulle klara min dator.Kunnig.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd med den hjälp jag fick.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, Robert hann med mycket på den tid vi hade.
2016-10-01, Lars från Mölnlycke skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Seriös, sätter kunden i centrum.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd, löste våra datoeproblem snabbt och proffsigt.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut, och med garanti
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, snabb återkoppling, rekommenderas varmt.
2016-09-12, Ludvig från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Oerhört trevlig och social. Väldigt kunnig inom området!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Så nöjd man kan vara!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mer än prisvärt! Kollade upp en del andra sidor innan och det jag fick ut från Robert hade gått på det dubbla hos de andra (minst!)
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Jag lämnade in datorn, han satte igång direkt, hörde av sig senare samma dag och jag hämtade den nästa dag. Mycket effektiv!
2016-08-19, Kristina från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Seriös, trevlig och proffsig
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Har lämnat in 2 olika datorer och blivit supernöjd båda gånger. Robert tar sig tid att förklara så att man förstår även om man är helt ointresserad av datorer. Får även bra tipps utöver det man egentligen lämnat in den för.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Verkligen!!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, i god tid.
2016-08-19, Jan från Jonsered skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt som snabbt ger intryck av gedigen kompetens på datorområdet.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Klart prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, mycket snabb respons.
2016-07-05, Josephine från Jonsered skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Kanon, mycket bra
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jätte nöjd med utförande av dator och utbildning
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-absolut prisvärt, mycket hjälp till bra pris
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-ja i god marginal till tidsramen
2016-06-16, Anders från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Helt fantastiskt. Proffsigt från start till mål.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Världsklass!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-JA, definitivt prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, Robert är snabb, kommunikativ och oerhört kompetent.
2016-05-22, Jim från Floda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Helt fantastiskt. Mycket trevlig personal :)
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag kunde inte be om mer, datorn är tipp topp och bilderna är räddade
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Billigt och bra
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Helt klart, snabbare än väntat
2016-05-07, Magnus från Öjersjö skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra service och bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Andra gången Robert hjälper mig med en dator och den här blev lika snabb och bra som den första.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut.Slapp köpa ny dator.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Klar innan deadline
2016-04-17, Pirjo från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Jag blev mycket bra bemött och Robert visade intresse för mitt problem med datorn.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är mycket nöjd med tjänsten och känner att jag fick mer hjälp än jag hade väntat mig.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, tjänsten var prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, och jag kunde lämna och hämta min dator tider som passade mig.
2016-02-01, Anders från Göteborgs skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Blev mycket bra bemött av Robert.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut. Mycket prisvärt:-D
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja. Om inte så kontaktar Robert kunden direkt.
2016-02-18, Ingemar från Gbg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Robert är vänlig och hjälpsam.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är mycket nöjd! Plötsligt ville min dator inte veta av lösenordet?! Vad göra? Lätt att bli tokig alternativt få panik... Robert löste alla problem snabbt, vänligt och till ett bra pris. Jag är tacksam och helnöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, Robert är snabb och oerhört kunnig!
2016-01-30, Laszlo från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Överaskande possitivt.Tänk att det finns människor som jobbar hjärtat och intellktet samtidikt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut, alldrig mer Mediamark eller Elgiganten vad det gäller servce.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut.Vilket var enstor lättnadsfrigörelse.
2016-01-03, Rick från Lindome skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket proffsigt, men ändå personligt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket bra, datorn går som på steroider. Var väldigt långsam förut.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut. Några hundralappar och datorn slutade vara långsam. Fick dessutom en liten kurs vid hämtning.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, över förväntan fort gick det.
2016-01-03, Andersson från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Kunnigt, engagerat och trevligt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Datorn fungerar nu felfritt och onödiga program har rensats bort i samband med ominstallering. Dessutom var det värdefulllt att Robert tog sig tid att gå igenom olika funktioner och svara på frågor när datorn hämtades.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja särskilt med tanke på att jag fick en timmes genomgång när jag hämtade datorn.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja,datorn fixades på ett dygn.
2015-12-23, Pontus från Mölndal skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Väldigt bra. Robert är lätt att prata med, och förklarar så att även en novis som jag förstår.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd!! Allt fungerar precis som det ska.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, utan tvekan. Trots en extra optimering kostade det mindre än vad den första kalkylen sa.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Robert skickade ett sms samma kväll som jag lämnat datorn och berättade att felet var åtgärdat.
2015-12-18, Magnus från Öjersjö skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Robert är mycket trevlig och hjälpsam. INget känns omöjligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Supernöjd. Min dators prestanda är t.o.m bättre nu efter Roberts insats än när den var helt ny
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd. Man behöver bara betala för utfört arbete, inte massa extra kringkostnader som andra jag varit i kontakt med har.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja. Kunde hämta min dator på överenskommen tid.
2015-12-16, Malin från Landvetter skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Kunnig, flexibel, snabb och trevlig.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jättenöjd! Kände mig säker på att Robert inte hade gett upp innan felet hade hittats och åtgärdats ordentligt.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Priset var absolut rimligt.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, absolut.
2015-12-15, Thomas från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-mycket mäjd
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-supernöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-ja det var värt pengarna
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-ja det blev det
2015-11-22, Katarina från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt,seriös och proffsigt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd och mer därtill.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-100% prisvärt.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut.Snabbare än förväntat.Varmt rekommenderar Robert till alla.
2015-11-17, Hannes från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket gott bemötande!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Inga konstigheter, väldigt nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Har inget att jämföra med men kanske något i överkant - dock blev resultatet bättre än väntat så det var värt de!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, absolut!
2015-11-11, Emma från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och proffsigt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd, över förväntan
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärt, under min budget så jag är mycket nöjd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, nästintill tidigare än sagt
2015-10-25, Veronica från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket seriöst, trevligt och proffsigt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-100% nöjd. Jag fick den hjälp jag behövde och mer därtill.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärt!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Allt gick på lite mer än en timme, men det var beräknat och helt lagomt.
2015-10-08, Cecilia från Göeborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevlig och seriös.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja det tycker jag
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja det blev den
2015-10-04, Ralf från Uddaredjonsered skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Ambitiöst och serviceinriktat
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Snabbt och bra
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Jaddå, och prisramen hölls
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, t.o.m. snabbare
2015-09-28, Vincent från Floda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt, proffsigt och serviceinriktat.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Nöjd till 100%. Robert åtgärdade mer än vad jag hade bett om. Toppen!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut - mer än prisvärt!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, med god marginal.
2015-09-18, Per från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt och proffsigt. Inga konstigheter
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Hur nöjd som helst. Dessutom fixade han till grejor vi inte hade tänkt på
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut, se ovan
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Japp, snabbare än jag trodde
2015-09-15, Martin från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Serviceinriktad till tusen. Vill verkligen lyckas och ställer upp!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mkt nöjd, främst kring engagemanget. När det visade sig att mitt begärda jobb inte kunde utföras så hade Robert redan kämpat på ett bra tag och gav inte upp. I slutändan är jag nöjd ty du funkar datorn igen
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Med tanke på timmarna Robert lade ned så självklart!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det blev det!
2015-08-30, Yvonne från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Väldigt fint bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Fantastiskt nöjd, han gjorde tillomed mer än vad han skulle gjort
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Jaaa absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-jaaa det blev den
2015-08-07, Daniel från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Fick ett bra bemötande, väldigt service inriktad och tar sig tid så att en novis som mig förstår,
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Är väldigt nöjd med tjänsten som jag behövde. Och jag kommer verkligen rekommendera till andra
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Har inte haft datorer på service innan, men jag blev positivt överraskad.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut,väldigt snabbt. Robert mailade samma dag att bägge datorerna var färdiga för att hämtas. Pga informations miss mellan oss fick jag dock återkomma med 1 dator, men då fixade han den medan jag väntade och jag behövde inte betala något för det. Kanon
2015-08-03, Karin från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-mycket bra, trevligt, pålitligt och informativt,
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Kunde inte varit mer nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Verkligen i högsta grad. Tror inte ens jag kunde fått det åtgärdat ngn annanstans även till dyrare pris.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Datorn blev klar flera dagar tidigare än beräknat.
2015-07-28, Tom från Lerum skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevlig bemötande av en trevlig typ .Första gången vi träffas Som om vi var gamla vänner
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Otrolig nöjd Ett proffs Förklarade så jag fattade vad det handlade om Jag er ingen dataexpert precis så jag er mycket nöjd.Sen 1 timme praxis foran datorn Mycket bra
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Tycker jag Har haft datorn på service förr och det kostade 3 gånger så mycket med sämre service Kommer att anlite Robban i framtiden Var så säker
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Var färdig samma dag Men jag hämtade den dagen efter och som sagt En timme på datorskolbänken Något jag tyckte om Kommer att rekommendera Robert till alla jag känner
2015-07-12, Monica från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevlig och serviceinriktad. Ger sig tid
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd och jag känner mig trygg att alltid kunna höra av mig igen om nya problem skulle uppstå
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Helt efter den bedömning Robert gjorde när han tittade på problemet
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Mycket snabbt åtgärdad
2015-07-06, Randa från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Extremely friendly man, very polite and welcoming, and very professional, it was a pleasure meeting him!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-very satisfied, he did more than i ever imagined in such a short time, a 5 stars service.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-not at all! it was one of the cheapest i found around, his service is more worthy than the price i paid.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-very quick service, and even when an extra problem came up, he managed to solve it within a day or two. Thank you very much!
2015-05-28, Irene från Ramlösa skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Fantastiskt bemötande av en till synes mycket kompetent och ärlig person. Upplever som om man känner honom trots att jag bara träffat honom två gånger!!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är mycket nöjd- fick mer hjälp än vad jag förväntade mig! Tog gott om tid på sig och förklarade allt och lite till på en ( för mig) bra nivå!!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut!!!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, dessutom snabbare än förväntat!Kan varmt rekommendera denna killen.Det var värt att köra ända från Helsingborg!!!!!
2015-05-24, Ann helene från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och bra bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är jättenöjd, datorn är som ny!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, såvitt jag kan bedöma, har aldrig lämnat en dator på service förr.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut, imponerande snabbt. Lämnade ena dagen och hämtade den andra, på en helg dessutom. Har redan rekommenderat Robert till flera andra.
2015-04-23, Hanna från Landvetter skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Ett mycket trevligt bemötande! Väldigt serviceinriktad och proffsig.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är mycket nöjd! Datorn är mycket bättre och snabbare än innan kraschen!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut! Trots beställningsvara med två arbetsdagars leverenstid tog det knappt tre dagar!!
2015-03-21, Anja från Karlskrona skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra och proffsigt bemötande, kan inte bli bättre
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Supernöjd, mycket kunnig, serviceinriktad och en räddare i nöden, rekommenderas starkt
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja verkligen! Går inte att säga något annat
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja mycket snabbare än jag förväntat mig, dessutom på obekväm tid
2015-03-16, Noomi från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Det var mycket bra bemötande, det kändes som om det var min farsa som fixade datorn haha.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja det var den!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja det blev den.
2015-02-12, Eje från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra bemötande samt snabb service.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är jättenöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-absolut! jag kan verkligen rekommendera Robert med sitt kunnande.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-snabb service beställde kl10.00 klart 11.30 det kan man inte klaga på.
2015-02-09, Lucy från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Bästa tänkbara. Som att ha en god vän på besök som verkligen lyssnar, bryr sig och åtgärdar det har har frågat om plus lite till, som jag inte ens visste att jag behövde.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Hela datorn programmerades för mina behov snabbt och fick förklarat för mig hur jag ska använda allt. Kommer alltid anlita Robert i fortsättningen.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-JA! Absolut. Mycket billigare än andra tillfrågade i området.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Allt gick i fast motion. Så blir det när man vet vad man gör.
2015-02-08, Tapani från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Ett verkligt trevligt och proffsigt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag ät supernöjd med tjänsten. Och kommer att rekommendera honom till mina vänner.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja det blev den.
2015-01-06, Rikard från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Väldigt personligt, serviceinriktat och kompetent bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd med både tjänsten och servicen!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja- åtgärdade problemen snabbt.
2015-01-01, Tasso från Mölnlycke skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt bemötande, tog sig tid att förklara hur han skulle angripa mitt problem.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Robert lyckades återskapa min användarprofil med minimal arbetsinsats varför priset blev lägre än förväntat. Underbart med ärliga personer som Robert!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, definitivt.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbare än avtalat. Lämnade in datorn kl. 19.00, fick ett sms morgonen därpå att den var klar att hämtas.
2014-12-18, Monica från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt bemötande, tog sig tid att lyssna på min lite virriga förklaring av problemet
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd och dessutom fick man goda råd om andra problem skulle uppstå. Det känns skönt att veta
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-ja det blev den
2014-12-01, Martin från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Proffsigt bemötande. Tog sig tid och levererade mycket snabbt en lösning
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Självklart ty jag hade själv försökt I fyra dagara. Robert löste det på 30min...
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Jo, det var det väl även om det kändes surt att pröjsa för att ta bort en trojan
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, verkligen. Robert löste det på 30min!
2014-11-14, Joakim från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Jag blev väldigt bra bemött. Kände att han tog sig tid för mitt problem och pratade lite om ev orsaker till mit problem mm.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mkt nöjd. Har inte haft några problem sedan dess.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja det var den.Jag kommer vända mig till honom igen när problem uppstår.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja. Han fick min dator en fredagkväll, sa att han behövde datorn till söndagen. Men jag fick sms att den var färdig redan lördagskväll.
2014-11-07, Ingvor från Lerum skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Förtroendeingivande, proffsig och otroligt kunnig på allt inom it/data. Bästa tänkbara bemötande. Gav sig tid till att förklara på ett tydligt och enkelt sätt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Som tidigare omdöme sagt; på en skala 1-5, minst en 6:a. Allt fungerade perfekt när jag kom hem.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut, jag kommer att rekommendera Robert till alla som behöver hjälp. Bättre support går inte att hitta!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, snabbare än vad jag trodde, hade räknat med flera dagar.
2014-10-02, Eva från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Bra bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är nöjd och kan tänka mig att använda hans tjänster igen.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Någorlunda, lite dyrt
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja inga problem
2014-09-19, Kenneth från Torslanda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Det kändes som direkt som jag kom till en gammal god proffsig kompis
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-På en skala: 1-5 blir det en 6
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Jag kom till Robert kl 19 tjugo minuter senare var det klart. Jag kommer att rekommenderar honom å det varmaste.
2014-09-11, Jenny från Öjersjö skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Professionellt och kvickt. Bra återkoppling. Begriplig kommunikation. Bemötandet var ärligt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Kände mig väldigt trygg med att lämna ut datorn till Robert. Nu går den som smort!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Definitivt. Bättre pris än jag någonsin trodde hjälp med datorn kostade.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja definitivt!
2014-09-06, Martin från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och proffsigt. Dessutom bemödade sig Robert att verkligen försöka förklara vari problemet besod
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd! (har iofs bara använt två dagar efter åtgärden)
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Definitivt
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Mycket snabbt åtgärdande av mitt problem.
2014-09-04, Tina från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Jag blev väldigt väl och trevligt bemött av Robert! Han är dessutom väldigt professionell och är noga med att berätta precis varför och vad han gjort med datorn och hålla det han utlovat.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är supernöjd med min "nya" dator. Inte nog med att han fick bort viruset, så han snabbade upp den och fixade ett antivirusprogram helt utan begäran eller extra kostnad!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Jag kommer att gå till Robert varje gång min dator krånglar, Datorn blev nästan som ny under den korta tiden är som hittat!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Jag lämnade min dator halv åtta på måndagen och redan samma kväll halv tolv fick jag ett sms om att den var klar. Eftermiddagsservice är perfekt för mig eftersom jag jobbar dagtid. Tack för hjälpen Robert!
2014-09-02, Bettan från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och professionellt bemötande. Förklarar tydligt och går inte vidare med problemet (om så behövs) utan klartecken från kunden.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mer än nöjd då Robert lyckades hitta alla diabilder och kamerabilder som försvann vid en uppdatering. Mycket bra service. Robert tar sig även tid att informera om vad han gjort med datorn och ger även lite tips med datorn.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut! Du kan ju aldrig ersätta familjebilder tagna under många år om de gått förlorade. Jag rekommenderar Robert!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det tycker jag.
2014-08-31, Sunjeev från Landvetter skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt o proffsigt!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Helt nöjd! Robert löste felet snabbt o effektivt.Pc help at its best!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-100% prisvärt rekommendera varmt!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Yes! Snabbare en jag hade tänkt!
2014-08-05, Jonas från Mölnlycke skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och proffsigt bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jättenöjd. Datorn är helt återställd och fungerar snabbare och bättre än tidigare.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, vart billigare än överenskommet.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, snabb och bra service.
2014-08-01, Annbritt från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Himla bra! trevligt bemötande .han gav sej tid att förklara och var dessutom bra mycket billigare än det han sagt!Verkligen en positiv kontakt som jag varmt kommer att rekommendera
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jättenöjd!!Nu skrev jag allt i föregående ruta!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Jaadåå absolut!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-jaa då dessutom satt han i en timma och förklarade saker för mej!
2014-06-22, Gunilla från Gråbo skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Vänligt, förtroendeingivande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Robert lyssnade förklarade och gav bra tips och råd. Åtgärdade mina problem fortare än jag hade förväntat mig.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut. Rekommenderar gärna Robert till mina vänner.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det gick fortare än jag förväntat.
2014-05-04, Marie från Härryda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra och trevligt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Helt nöjd, datorn fixad och fick information om vad som bör tänkas på. Jättebra!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja det var den.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja det var mycket snabbt fixat.
2014-05-04, Matts från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Utmärkt o vänligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjda
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja verkligen prisvärt
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja det blev den
2014-03-15, Elsie från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt, proffsigt och förtroendeingivande. Försäkrade sig om att han hade förstått mina önskemål.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Helnöjd har svårt att tänka mig någon bättre hjälp än den jag fick av Robert. Han ger dessutom tips och råd och använder ett språk som även en person med mindre avancerad datorkunskap begriper.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd, högt mervärde eftersom Robert tar sig tid att gå igenom vad han har åtgärdat.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Javisst det fungerade helt perfekt
2014-03-13, Gunnar från Mölnlycke skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mkt trevligt, proffsigt och öppet bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Allt som utlovades blev verkligen av, på bästa och snabbaste sätt.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Helt klart!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut allt som utlovades hölls.
2014-03-12, Sara från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt och proffsigt! Fick snabbt förtroende!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd! Datorn är bättre än som ny, och det gick på mindre än ett dygn att få tillbaka datorn efter återställning.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Verkligen!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja absolut, snabbare än vad jag förväntat mig!
2014-03-10, Britt marie från Kungsbacka skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt bemötande, hög servicenivå och mycket kunnig inom området.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är supernöjd, datorn är som ny. Mina problem är lösta på ett för mig mycket smidigt sätt. Extra plus för att Robert tar sig tid att förklara varför problemen kan uppstå och vad man behöver tänka på för att slippa problem.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Arbetet utfördes snabbt och som utlovats.
2014-02-24, Sune från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt bemötande, fick genast förtroende för Robert och kände att man har kommit till rätt person som kunde lösa mina problem och till rimlig kostnad.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd!! Var kan man få bättre service?? Som även tar sig tid att informera grundligt vad som är gjorts med datorn.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärt, i de flesta fall så tar andra ut timpriser och då vet man inte riktigt vad kostnaden blir!! Även så tar man ut "låga" priser för olika tjänster och när man summerar dessa så sticker kostnaderna iväg! På Datorproblem.org så vet du kostnad
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Allt blev snabbt ordnat, berodde mer på mig när jag kunde hämta dator:)
2014-02-16, Peter från Gråbo skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-mkt trevligt.seriöst och proffsigt bemötande. ovanligt hög klass på service
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-På en skala mellan 1-10. 15 !!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, över förväntan
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja. absolut
2014-02-12, Urban från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Professionell och hjälpande som det bara går att lösa svårigheterna med seg dator
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Kan inte vara bättre och snabbare
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut bäst
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut. Tog endast någon dag att göra.
2014-01-04, Benkt från Floda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Jag kände mig välkommen trots alla problem
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är mycket nöjd. Jag fick ta del av problemen samtidigt som jag fick lära mig hur jag skulle arbeta.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Den var prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Arbetet gick mycket snabbt.
2013-12-08, Micael från Utby skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt och mycket kunnig
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Supernöjd. Datorn är som ny
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-ja, faktiskt mycket tidigare
2013-12-01, Ulf från Tving skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra. Vänligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Kunde inte vara bättre
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja det gick som en dans
2013-11-23, Rasmus från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Kanon bra trevligt och proffsigt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-jättenöjd datorn funkar perfekt och fick lite mer hjälp än va jag hade beställt
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-utan tvekan
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja de tog 1 dag kanon
2013-11-20, Staffan från Öjersjö skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra!Trevligt o proffsigt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Helt nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja absolut!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja klart dagen efter.
2013-11-19, Eva från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Glatt,positivt och proffsigt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Som vanligt helt nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja absolut.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbare än jag trodde.
2013-10-31, Harald från Västra frölunda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Oerhört proffsig och trevligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag fick mitt problem löst och lite därtill.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Defenetivt prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Jag fick tillbaka datorn tidigare än sagt. Riktigt bra!
2013-10-31, Lennart från Nödinge skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt och trevligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-"Mycket nöjd, jag har fått en ""ny"" dator"
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det gick snabbare än utlovat
2013-10-29, Arja från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt och trevligt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Altt fixades på samma dag
2013-10-27, Anisa från Angered skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-trevlig och professionell
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-datorn är bättre än förut
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-mycket med tanke på att det var hembesök.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-datorn fixades redan på några timmar.
2013-10-21, Hans från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt. Trevligt bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd, datorn är nu betydligt snabbare.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket rimligt pris
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Väldigt snabbt
2013-10-12, Anil från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket professionell och trevilgt bemötande.Redan vid telefon kontakt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd + snabbt skaffande av reservdelar.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, Robban hade kontakt under hela processen via SMS eller telefon.
2013-09-17, Dorota från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket professionell och trevlig bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Det är inte första gången jag ber Robert om hjälp. Kan inte tänka mig att någon annan pillar i min dator. Viruset är borta och dator är optimerad. Varmt rekommenderar Robert.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Robert fixade min dator på cirka en timme.
2013-09-16, Betty från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Väldigt bra. Snabbt och effektivt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Fungerar direkt
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-För det mesta redan samma dag
2013-09-16, Peter från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket förtroendeingivande och trevligt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd,fick bort viruset samt optimerade datorn.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Fick tillbaka datorn redan dagen efter jag lämnat in den.
2013-09-10, Thomas från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra. Efter telefonsamtal fredag em kunde jag komma och lämna datorn på kvällen. Dagen efter levererades datorn hem till mig då Robert ändå var i stan i andra ärenden.Mycket bra bemötande, service och mycket kompetent och proffesionell.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Kunde inte varit mer nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mer än väl!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Definitivt!
2013-08-26, Emelie från Kungälv skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-väldigt trevlig
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-hur nöjd som helst
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-ja absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-den blev färdig redan lördag morgon, fastän det var sagt söndag eftermiddag, så ja!
2013-08-21, Norman från Gtöteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-mycket bra gjorde hembesök hos mig för att ordna streaming dator vi pratade lite uppträdde mycket proffsigt och fixade allt kan rekomendera er att använda honom vid dator fel norman
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-helnöjd med tjänsten
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-det var den utan tvekan
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-ja det tycker jag
2013-08-18, Ulf från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Väldigt trevligt!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Förklarade på ett bra sätt vad som skulle göras och vad som gjorts. Har fått tillbaka snabbheten i datorn. svarade dessutom på en del andra datorfrågor jag hade.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Åtog sig problemet samma dag jag ringde och blev klart precis som lovat.
2013-08-18, Ronald från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt.Trevligt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Datorn är snabbare och fugerar som den ska.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Det är verkligen prisvärt för det han har utfört.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbt jobbat och klart som utlovat.
2013-08-09, Åke från Lerum skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket bra och trevligt bemötande.Problem med en slö datorfixades med fjärruppkopling över internet
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är helnöjd med arbetet att genomsöka datorn och tillrättalägga fel som gjorde datorn slö.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärt för att bl.a. inte behöva flytta datorn
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Det blev en kortare tid än jag räknat med
2013-08-08, Daniel från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mkt bra. Kändes proffsigt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Absolut. Robert fixade mitt system krasch.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Tyckte det var helt rimligt
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Gick snabbt. Lämnade in datorn Onsdag eftermiddag och fick tillbaka den Torsdag eftermiddag
2013-07-31, Janne från Nygård skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Jätte bra Robert hjälpte mig trots att han hade semseter :) och mån om att allt skulle fungera bra , Kanon
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Den fungerar snabbare och är fri från virus , vad mer begära ? Och räddade bilderna och musiken !!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket behövde inte köpa ny laptop.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Robert sa 1-2 dagar och jag hann ej lämna Göteborg ca 3 tim . I semester tider , bara att buga och kommer fortsätta vända mig hit !
2013-07-11, Urban från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Utmärkt utfört. Datorn som ny och man tog sig tid att komma med goda ideer.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, behövde snabbt få ordning på min dator.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Väldigt snabbt och bra genomfört.
2013-07-10, Inger från göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Proffsigt, trevlig, tillmötesgående till 100%.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Datorn fungerar perfekt igen.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd. Billigt för att få en krånglade dator fixad.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Jag fick den fixad snabbt och bra.
2013-07-03, Monica från Stenungsund skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-"Väldigt positivt! Robert tog sig verkligen tid att förklara på ett förståeligt språk. Min dator var nog ""lite utöver det vanliga"" när det gällde krångel men lungt och metodiskt fixades min laptop, vilket jag är väldigt nöjd med. Var på väg att ge upp oc
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Kan inte bli nöjdare!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, verkligen.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja absolut.
2013-06-27, Peter från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt. Robert är mycket proffsig och kunnig kille.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Min bärbara dator var stendöd, men Robert fick den att återuppstå igen,med sina magic fingers. Hjälpte mig sedan med att ta bort massa onödigt och uppdatera vissa saker. Jag kan verkligen rekommendera alla att anlita Robert med sina datorproblem.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärt.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Hur fort som helst. Snabbare än jag hade tänkt mig.
2013-06-15, Erik från Rävlanda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevlig, kunnig. Det kändes först för bra för att vara sant. Men det var sant hur bra som helst.Jag hade frågor, fick perfekta svar och vägledning till vad som vore bästa alternativet.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag berättade om mitt problem. Han berättade hur han skulle gå igenom datan.När de var klart visade han mig vad han gjort och vad jag skulle tänka på för att använda datan bäst för mitt andvändnings område.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mer än mycket. Fick min dator fixad för priset, och kunskap som jag annars aldrig hade stött på.(om inte jag satt mig i skolbänken igen möjligtvis).
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Fick en tid för det jag vill ha åtgärdat. Han fixade de och några andra fel på vägen. Det satt som bricken på i et.
2013-05-30, Ortwin från Floda skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Vänligt och trevligt bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Fick en trojan i min gamla Delldator.Trots Telia- säkersurf som identifierade denna ,åstadkom trojanen att datorn inte kunde öppnas.Robert säkrade mailen .Övrigt som bilder var redan säkrade.Den gamla var oerhörd långsam,så Robert rekommenderade mig en sup
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-För all den tid som behövdes var det prisvärt.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Mycket snabbt arbetat av ett proffs.
2013-05-26, Anette från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Otroligt trevlig,proffsig och mycket kunnig.Fick hjälp på en helg,suveränt!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-110% Nöjd,min dator fick nytt liv.Den har aldrig varit så snabb som nu.Kommer att rekommendera Robert till alla mina vänner.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd,vi fick mer hjälp än vi bad om.Och då var det helg, så ja mycket prisvärd skulle jag säga.Tusen tack Robert du är bara bäst!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, med flinka händer löste han det snabbt som blixten.Mycket snabbt arbetat,jag är mycket imponerad.Han utför underverk.
2013-05-19, Claes från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Vänligt och proffsigt för att vara på en helg
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Utmärkt bra Robert fixade mitt virusproblem och rensade datorn frå en massa skit...den har aldrig varit så snabb spm nu! Bra gjort Robert! !
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja 500 spänn
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbare! ! Allt var klart på tre timmar
2013-05-19, George från Hisings backa skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevlig, kändes tryggt från första början
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-100% mycket nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut den var den.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Blixtsnabb leverans,mycket imponerande
2013-04-26, Niclas från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt!
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd. Gick väldigt smidigt!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut. Det var den.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Det hela gick fortare än jag förväntat.
2013-04-10, Annika från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Positivt, vänligt, ambitiöst
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-mycket, snabb handläggningoch bra problemlösning
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-ja absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-ja samma dag
2013-03-27, Mona från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket sympatisk,kunnig och engagerad. Lätt att prata med och bra svar.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Supernöjd. Min dator fick faktiskt nytt liv!!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Exakt som avtalat.
2013-03-26, Petrus från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Bra och proffsigt
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mer än nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
- mycket prisvärd
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Det tog en dag så svaret är ABSOLUT
2013-03-24, Henric från Stenungsund skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och naturligt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Väldigt nöjd,på en skala mellan 1-10.En klar 10.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Jag skulle hellre kalla det billigt,mycket prisvärd tjänst.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja,med god marginal.Han är snabb som blixten.
2013-03-14, Alexander från Trollhättan skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och entusiastiskt bemötande.Lätt att prata med och bra svar.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Det var den Absolut.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Exakt efter överrenskommelse.
2013-02-26, Sofia från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Super trevlig och omtänksam.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Nöjd! Datorn är nu jätte snabb!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut, snabbt, effektivt och säkert!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbare än snabbast!
2013-02-19, Jenny från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Så trevlig o glad. Behjälplig! Lätt förstålig.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-"Super nöjd! Visste inte riktigt vad jag hade för fel på datan men Robert hjälpte med allt! Har fått en ""ny"" data tillbaka! Super bra service! Kommer varmt att rekomendera till vänner o familj! O kommer snart igen med dator nr 2 :)"
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd!!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Blev färdig på ett kick! Tidigare tom än vad som hade sagts!
2013-02-06, Thomas-B från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt och entusiastiskt.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mer än nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut! Fick mer än jag bad om.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det gick mycket snabbt och smidigt.
2013-01-30, Thomas från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt. Intresserat.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Det tycker jag.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Snabbare än överenskommet.
2013-01-05, Frederik från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Perfekt. Mycket trevligt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd, kunde inte varit bättre.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut! Kommer definitivt ta ny kontakt om det dyker upp frågor eller problem i framtiden.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Helt enligt överenskommelse. Mycket snabbt! Kunde inte varit bättre!
2012-12-18, Bengt från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket professionnel och trevlig
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mer än nöjd kunnig person, service mind skall rekommendera honom.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut pris värt
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-bara på några timmar
2012-11-13, Hans från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Oerhört bra och trevligtbemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-kommer inte attvända mig någonstans,omjag får datorproblem i fram-tiden!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Jag tycker verkligen atttjänsten var mycket pris-värd.
2012-11-10, Martin från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket positivt, trevligt och jag fick begripliga svar på mina frågor.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Jag är mycket nöjd. Det var skönt att få hjälp av en person som är kunnig och professionell och du är dessutom mycket serviceinriktad.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, det tycker jag och bra med ett fast pris som hålls.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, och inom 24 timmar fick jag akut service igen,utan extra kostnad.Jag kommer att kontakta dig nästa gång jag får problem och kan varmt rekommendera dina tjänster till andra.
2012-11-10, Katarina från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mkt trevligt bemötande. Uppmärksam, hjälpsam.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Fungerar alldeles utmärkt.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mkt rimligt pris, som dessutom var överenskommet innan.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut, mkt snabbt.
2012-11-09, Semir från Hisings backa skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt bemötande..ärlig,mycket ärligt och profsig person
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-mycket nöjd,definitivt kommer jag att rekomandera andra som behöver datahjälp..
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja..definitivt
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja,absolut
2012-10-31, Sergejs från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Bra balans mellan professionell inställning till problemet och trevligt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Allt fungerar perfekt, inga anmärkningar.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Robert satte fast pris och tidsram från början så var det lätt att bestämma sig.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut, datorn blev fixad samma kväll precis som utlovats.
2012-10-30, Maria från Mölnlycke skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Väldigt hjälpsam, tillmötesgående och snäll.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd, kommer tillbaka vid behov.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, absolut.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, det gick fort
2012-10-25, Katarzyna från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt bemötande. Hjälper alltid en oavsett problem man stöter på.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Alltid lika nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Värt vartenda krona!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, med noggrannhet.
2012-10-17, Laurence från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Fantastikt,mycket ärlig och seriös person. Jag kommer att rekomendera honom till alla som behöver avancerad datahjälp.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Synnerligen nöjd, datorn är som ny igen!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, absolut!
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Blev fixad samma kväll som vi lämnade in datorn!
2012-10-07, Peter från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt! Genuint intresserad för det problem man har.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd!
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Det tycker jag.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Svar ja! Mycket snabb service.
2012-10-06, Dorota från Göteborg skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt bemötande
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Dator fungerar underbart.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Mycket prisvärd.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, absolut.
2012-10-03, Lena från Sävedalen skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt o tillmötesgående.Jag bor så nära
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Absolut. Min tidigare dator var gammal och Robert hjälpte mig.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Absolut. Det tycker jag.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Absolut - jag bor så nära.
2012-10-02, Anders från Landvetter skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Trevligt och tillmötesgående.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Utmärkt nöjd.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja det tycker jag.
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Helt och hållet.
2012-10-02, Barbro från Partille skriver:
Hur upplevde jag bemötande?
-Mycket trevligt bemötande.
Hur nöjd är jag med den utförda tjänsten?
-Mycket nöjd. Det märktes att du kan det här med datorer.
Var den utförda tjänsten prisvärt?
-Ja, absolut
Blev tjänsten åtgärdad inom tidsramen?
-Ja, mycket snabb service


Gilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem