Datorservice och datorhjälp i Uddevalla

Bilden föreställer i bakgrunden Uddevallabron som i folkmun kallas även för Sunningenbron

Datorhjälp och mobil lagning i Uddevalla

Söker du efter datorservice och mobil lagning i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg så rekommenderar datorproblem att du tar kontakt med Peter som hjälper dig med att laga mobiltelefon, din bärbara dator eller din stationära dator.

Datorproblem har lärt känna Peter som en pålitlig partner som är duktig på Open Source och Windows baserade datorer. Peter firma heter: Peters Konsult Tjänst har funnits sedan 2012 och hjälper datorproblem.org att lösa datorproblem, datorservice och mobilservice för företag och privatpersoner. för kunder i Uddevalla. Datorproblem tycker att det är viktigt att datorhjälp finns nära till hands. Närhet till en lokal datorservice butik i Uddevalla sparar miljön och ge vår planet en förutsättning att återhämta sig från miljöförstöring och föroreningar. Är du rädd om miljön? Välj alltid lokalt förankrad datorfirma för dina it tjänster och it support.

Behöver du byte av hårdvara, rädda hårddisk eller virus borttagning och söka efter trojaner och skadligt kod så fixar Peter detta. Peter erbjuder även andra datortjänster som t.ex. backup på filer, avancerad felsökning, återställning av en kraschad hårddisk, personlig rådgivning vid köp av en dator och optimering av Windows dator.

Vill du ha en ny hemsida?

Utöver datorservice i Uddevalla har Peter specialiserats sig på att bygga hemsidor i Wordpress och även skräddarsyr e-handelslösningar för små och medelstora företag kring Uddevalla. Vi rekommenderar att du kontaktar Peter för mer information och priser. Enligt vår erfarenhet så är Peters priser mycket bra för det man får.

Problem med mobilen?

Utöver en fullständig datorservice och datorreparationer lagar Peter även mobiltelefoner. Har du en Iphone, Htc eller annan mobiltelefon så fixar han det. Fasta priser och bra priser på datorservice får du om du önskar få hjälp med din datorhjälp i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg.


Mobillista på topp 10 mest populära smartphones i världen enligt 2014/2015 års rekommendationer enligt techradar:

  1. HTC One M8
  2. iPhone 6
  3. LG G3
  4. Samsung Galaxy Note 4
  5. iPhone 6 Plus
  6. Sony Xperia Z3 Compact
  7. Nexus 6
  8. Sony Xperia Z3
  9. Moto X från Motorola
  10. OnePlus One

Kontakta Peters Konsult Tjänst i Uddevalla

Peter Samuelsson, tel. 0707-22 74 40

Adress:
Östergatan 18
451 30 Uddevalla

 

Fakta om Uddevalla

Karta Uddevalla kommun

Uddevalla är en kommun i Bohuslän och tillhör Västra Götalands län med omkring 638 kvadratkilometer yta och cirka 53000 invånare i kommunen enligt 2014 års statistik. Uddevalla korsas av Europaväg 6 och järnvägen Göteborg–Strömstad (Bohusbanan).
Efter nedläggningarna av Uddevallavarvet (1986) och senare även av Volvo Uddevallaverken samt ett antal betydande teko-, verkstads- och livsmedelsindustrier har näringslivet i Uddevalla alltmer kommit att inriktas på tjänste- och handelsnäringar. De största arbetsgivarna är kommunen är länssjukhus, Mattsonföretagen i Uddevalla AB (mekanisk verkstadsindustri), Volvo Cars Uddevalla AB (Volvos lyxbil C70)och dagstidningen Bohusläningen. Även turismen har betydelse för näringslivet.

Källa: NEGilla Datorproblem på Facebook. facebook.com/datorproblem